Home / Service-, montage- en assemblage-activiteiten

Meer weten over ons?

OF BEL ONS: 0297 514 714

Service-, montage- en assemblage-activiteiten

 

Op aanvraag kunnen wij service-, montage- en assemblage-activiteiten voor u uitvoeren. HITMA UltraPure heeft in Uithoorn een laboratorium om componenten te testen. Het laboratorium biedt ondersteuning bij validatietrajecten of maakt speciale opstellingen om testen uit te voeren.

 

 
Assemblageruimte en cleanroom

In onze serviceruimte in Uithoorn verzorgen wij ook assemblage-activiteiten (ook onder cleanroomomstandigheden). We voorzien slangen van (sanitaire) krimpkoppelingen en fittingen en procesbags van slangen, koppelingen en filters. Onze medewerkers zijn hiervoor door de fabrikanten geautoriseerd. Er zijn vele combinaties fittingen en op  maat gemaakte slangen mogelijk. Voor aflevering worden ze gespoeld en getest. De assemblies worden geleverd met een product- en druktestcertificaat en voldoen aan CE-markering. De cleanroom wordt ook gebruikt om voor de klant uit te testen wat de meest ideale oplossing voor zijn toepassing. In de cleanroom worden prototypes en kleine hoeveelheden assemblies ontwikkeld.

 

Artikel over cleanroom HITMA UltraPure in Fluids Processing

 

Op maat gemaakte slangen

 

Wij beschikken ook over een serviceruimte voor de productie van op maat gemaakte slangen en siliconen en teflon. Het betreft slangen met iets grotere diameters waarop koppelingen en flenzen worden geperst, bestemd voor onder andere de biofarmaceutische en voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Voor aflevering worden deze slangen gereinigd, getest en gecertificeerd. De slangen worden geproduceerd in een schone omgeving. De cleanroom productieruimte wordt gebruikt voor de assemblage van slangassemblies en bag-manifolds voor prototype-schaal, custommade producties en kleine partijen. 

 

Leaflet sanitaire slangen op maat