• Hitma UltraPure B.V.
    Saint-Gobain Pneumatische Barblock® handtool Hitma UltraPure
    Sanitaire slangen op maat maken - Hitma UltraPure
4
dec

Toen ik tijdens één van mijn biologielessen op de middelbare school een DNA-experiment mocht doen, raakte ik geïnteresseerd in Life Sciences. Sinds 1 november 2017 ben ik onderdeel van het Hitma-team en kan ik alles wat ik tijdens mijn studies heb geleerd in de praktijk brengen.

Interesse voor techniek
Tussen de middelbare school en mijn carrièrestart bij Hitma zit natuurlijk een aantal jaar waarin ik mijn interesse voor techniek verder heb ontwikkeld. Na de middelbare school verhuisde ik van Sliedrecht naar Leiden om Life Science & Technology te studeren aan de TU Delft en de Universiteit Leiden. Een goede studie, maar ik zag voor mezelf geen toekomst in een laboratorium. Daarom besloot ik om na het afronden van mijn bachelor een master te kiezen die zich meer richtte op de zakelijke kant van de technologie. Dit werd uiteindelijk de master Management of Technology aan de TU Delft.

Consultatie en advies single-use oplossingen
Na mijn studies kwam ik in aanraking met Hitma. Ik werd benaderd voor een baan en met succes! Binnen Hitma ga ik mij bezighouden met consultatie en advies op het gebied van single-use oplossingen. Ik denk graag met klanten mee en bekijk samen met hen alle mogelijkheden voor hun specifieke proces. Hierbij werk ik nauw samen met single-use specialist Rick Nibte. Daarnaast vind ik het leuk om de ontwikkelingen in de markt goed in de gaten te houden. Single-use producten worden namelijk steeds populairder.

Single-use en core-business
Het valt mij op dat steeds meer bedrijven overstappen op single-use technologie, zodat zij zich beter op hun core-business kunnen richten. En dat is naar mijn mening een goede ontwikkeling. Want single-use oplossingen schelen niet alleen in tijd en geld, maar zijn ook nog eens goed voor het milieu. Hoe dat precies zit? Daar heeft mijn collega Anne Marijke eerder een blog over geschreven.

Nick Boelen

Vorige pagina
Terug naar weblog
naar boven

stel uw vraag over "Blog" direct aan onze single-use experts

 
A A Stel uw vraag
Direct UW SINGLE USE specialist spreken: 0297 514 714