• Hitma UltraPure B.V.
    Saint-Gobain Pneumatische Barblock® handtool Hitma UltraPure
    Single-use technologie laboratorium - Labtechnology 2015 HITMA UltraPure

Nieuws

Congres 'Disposable Solutions for biomanufacturing global' dit jaar in Amsterdam

Van 26 februari t/m 1 maart a.s. vindt in Amsterdam het bekende congres 'Disposable Solutions for biomanufacturing global' plaats. Dit 4-daagse evenement staat geheel in het teken van single-use technologie voor (bio)farmaceutische processen.

10e editie
De 10e editie van Disposable Solutions for Biomanufactoring wordt gehouden in het Novotel Hotel aan de Europaboulevard in Amsterdam. Bezoekers kunnen  verschillende presentaties, paneldiscussies en case studies bijwonen. Alle aspecten die samenhangen met het toepassen van disposables in (bio)farmaceutische processen worden besproken.

Processen verbeteren
Als u wilt weten hoe u biofarmaceutische processen kunt verbeteren met behulp van single-use technologie, dan is het zeker de moeite waard dit event bij te wonen. Er is o.a. aandacht voor het gebruik van single-use technologie in geautomatiseerde systemen en continue processen. Ook risicoanalyses voor het implementeren van disposable oplossingen en zaken waarmee u te maken krijgt bij gebruik van componenten van verschillende fabrikanten komen aan bod.

Kansen
Disposable Solutions for Biomanufacturing is wereldwijd de enige conferentie die zich focust op disposable producten en single-use systemen. Het doel is bezoekers te laten ervaren welke kansen disposable procesoplossingen de biofarmaceutische industrie bieden. Wat ons betreft is dit congres toonaangevend als het gaat om de uitdagingen waar de hedendaagse farmaceutische industrie mee te maken heeft en de mogelijkheden die single-use oplossingen hierbij bieden. 

Meer weten over Disposable solutions for biomanufacturing-summit?
Download hier de agenda of bekijk alvast welke sprekers er aanwezig zijn.

20% korting op de toegangsprijs
Wilt u zich als deelnemer inschrijven? Namens onze samenwerkingspartner UltraPure International mogen wij u 20% korting aanbieden op de toegangsprijs. Vermeld hiervoor UP20 als u zich aanmeldt via deze link. U vindt hier informatie over de speciale 'package-opties' voor farma- en biotech-professionals.

 

Terug naar overzicht

naar boven

stel uw vraag over "Nieuws" direct aan onze single-use experts

 
A A Stel uw vraag
Direct UW SINGLE USE specialist spreken: 0297 514 714