• Hitma UltraPure B.V.
    Saint-Gobain Pneumatische Barblock® handtool Hitma UltraPure
    Single-use technologie laboratorium - Labtechnology 2015 HITMA UltraPure

Op maat gemaakte slangen voor voeding en farma

In sanitaire processen draait het om kwaliteit en veiligheid. Dat is ook ons uitgangspunt als we voor u slang-assemblies maken.

Slangen op maat maken in ruimte HITMA UltraPure
Slangen op maat maken in onze serviceruimte

Wij beschikken in Uithoorn over een serviceruimte (white room / cleanroom klasse 8 omstandigheden) voor de productie van op maat gemaakte slangen. Aan de slangen, die bestemd zijn voor de biofarmacie en voedingsmiddelenindustrie, persen we koppelingen en flenzen. Doordat we een ruim assortiment slangen, koppelingen en fittingen op de plank hebben liggen, kunnen we de slangen snel leveren. 

Voordat we beginnen, bespreken we uiteraard met u wat uw wensen en eisen zijn en aan welke specificaties de slang moet voldoen.

Slangen testen en certificeren
De slangen worden geproduceerd in een schone omgeving. Voordat we de maatwerk slangen naar u versturen, worden ze gereinigd, getest en gecertificeerd. Op verzoek graveren we slang-assemblies, bijvoorbeeld met het batchnummer of het identificatienummer van uw productielijn. 

Hitma UltraPure beschikt naast de whiteroom over een cleanroom productieruimte die wordt gebruikt voor de assemblage van single-use slangassemblies en bag-manifolds voor prototype-schaal, custommade producties en kleine partijen.

Video slangen op maat maken
Over het slangenassemblageproces hebben wij een video gemaakt. Deze video laat u stap-voor-stap zien wat wij voor u kunnen betekenen. 

Uw slangen op maat in 8 stappen (infographic)
Om de bovenstaande video kort samen te vatten in 8 stappen hebben wij een overzichtelijke infographic voor u gemaakt. Deze kunt u hier direct downloaden.

naar boven

stel uw vraag over "Slangen op maat (pers- en testfaciliteit)" direct aan onze single-use experts

 
A A Stel uw vraag
Direct UW SINGLE USE specialist spreken: 0297 514 714