• Hitma UltraPure B.V.
    Saint-Gobain Pneumatische Barblock® handtool Hitma UltraPure
    Sanitaire slangen op maat maken - Hitma UltraPure
Biofarmacie en life science

Single-use oplossingen voor (bio)farmacie en life science

De farmaceutische industrie bevindt zich op een keerpunt. In het bijzonder met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling.

Octrooien op veel geneesmiddelen verlopen de komende jaren. Veel (bio)farmaceutische bedrijven onderzoeken hoe ze hun R&D-proces kunnen verbeteren en verkorten. 
Een belangrijke ontwikkeling binnen de farmacie is volgens Nefarma (brancheorganisatie van innovatieve farmaceutische bedrijven) de samenwerking met biotech-bedrijven.

Meer flexibiliteit met single-use
Het inzetten van single use-technologie speelt een steeds belangrijkere rol bij de ontwikkelingen binnen de farmaceutische industrie. Single-use systemen zijn o.a. uitermate geschikt voor kleine pilotplant-producties en gebruik in de ontwikkelingsfase van een biofarmaceutisch product. Bedrijven die voor korte campagnes single use gebruiken, zullen duidelijke voordelen ervaren. Zoals de kortere insteltijd, besparing op reinigingskosten (cleaning voor- en achteraf is niet meer nodig) en het plug- en playprincipe voor meer flexibiliteit. Bovendien voorkomt het gebruik van componenten voor eenmalig gebruik besmetting door cross contaminatie.

Farmaceutische industrie in België
Wij richten ons ook op de Belgische markt. België is een van de wereldleiders binnen de farmaceutische industrie. Zowel de farmaceutische industrie zelf als de Belgische overheid investeert in de ontwikkeling van deze sector. Alles wordt in het werk gesteld om innovatie, research en ontwikkeling te promoten. Het inzetten van single-use producten speelt een belangrijke rol bij deze ontwikkelingen.

Meer weten?
Wij zoeken graag, samen met u, naar de juiste oplossing met single-use systemen om uw proces te optimaliseren en te verkorten, risico’s te voorkomen en uw kosten te reduceren.
Wilt u hier meer over weten? Neem direct contact met ons op.

Naar contactgegevens

Naar het single-use productoverzicht

naar boven

stel uw vraag over "(bio)farmacie & life science" direct aan onze single-use experts

 
A A Stel uw vraag
Direct UW SINGLE USE specialist spreken: 0297 514 714